lördag 17 januari 2009

Federleys drogsyn stämmer inte med Centerpartiets.

Nu kan man säkert för att lindra, säga att man måste inte hålla med sitt part i allt. Samtidigt tycker jag det är anmärkningsvärt att ha en så liberal syn på droganvändning, när man sitter i riksdagen för ett parti som är väldigt ANTI! Man tar klart ställning för att det ska vara svårt att knarka. man säger på sin sida

"Vi kan aldrig acceptera att narkotikan integreras i samhället och strävar därför efter att narkotikamissbruk ska förbli en marginell företeelse."

Det gläder mig! Jag hoppas också någon förklarar för Fredrik hur olämpligt det är att bagatellisera drogande som han gör. För mig var det viktigt att ta reda på och få veta, att Federleys drogsyn inte stämmer överens med Centerpartiets.

HÄR mitt först inlägg i ämnet. Efter det har jag alltså mejlat med Centerpartiet.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Bra att du mailat!
Ulla

The cottage by the Cranelake sa...

Bra gjort!
Christer.

Anonym sa...

Den där stureplans-Fredik tillhör INTE de politiker som har mitt förtroende - tvärtom!!!

Emmama sa...

Blir glad av ditt engagemang i denna viktiga debatt! Hejja dig!

Emma i Skottland

Fritt ur hjärtat sa...

tack till er som hejar på mig! Kan berätta att Federley själv svarat i en komentar jag la och svaret förstärker min åsikt. han sa "Och hur så?" Han är en ung man och säkert en förebild för många. Det skrämmer mig.

Anonym sa...

Det skrämmer mig också! Jag läste svaret - Suck! Skall bli intressant att höra om det kommer någon reaktion!
Ulla

Fritt ur hjärtat sa...

Ulla, jag tror reaktion utebli, tyvärr. Han senaste inlägg är precis i samma anda. Fler dör i bilolyckor än av droger. Det är sorgligt korttänkt. Ska försöka svara på det också.